Utleie og overnatting

For utleie disponerer vi 6 utleierom i et eget hus. Disse har felles kjøkken og oppholdsrom, og passer dermed meget godt for større grupper. Vi leier ut pr. natt, men det er også mulig å leie rom som en hybel, for en lengre periode. Alle lokaler er nyoppussede og i meget god stand. Vi tilbyr konkurransedyktige priser på utleie.

Nærområdet

Skjeggestad Gard ligger i dalbunnen av Gudbrandsdalen, ca. 10 km fra Kvitfjell. Kvitfjell har tidligere blitt kåret til Norges beste skianlegg. Fra Skjeggestad Gard har man lett tilgang til skigåing i løyper, og turer i fjellet. Gården ligger også like ved en av Norges beste innlandsfiskeelver, Gudbrandslågen. Her kan man fiske storørret, en unik fisk som veier opp til 12 kg. I tillegg finnes det Harr og mange andre kvitfiskearter i elven.

Skjeggestad Gard ligger 800 meter fra Ringbu Senter, hvor man kan spise frokost og middag. Ringebu Sentrum har et blomstrende næringsliv, og er en flott by som er verdt et besøk.

Båtutleie

Hos Skjeggestad Gard har du mulighet til å leie en robåt med plass til 3-4 personer.

Kulturhistorie

I området rundt Skjeggestad Gard finnes det mange stavkirker og gamle gårder. Pilegrimsleden går også like forbi gården, og videre oppover mot Nidaros. I Gudbrandsdalen finnes et rikt kulturliv, med konserter og teatertilbud.